keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hoitolaukku haussa

(Tästäkin siis on mahdollsta kehittää rivejä.) Tarvitsen hoitolaukun. Typerä sana, mutta sillä nimellä kutsutaan veskaa, johon survotaan lasten asioita, mikäli viettää hiukankaan liikkuvaista elämää. Kahden vaippaikäisen kanssa tarvitsee vaihtovaatteita, kahta eri kokoa vaippaa, puhdistusliinoja, nenäliinoja, ea-tarpeita, käsidesiä yms. Koska vaimo ja minä kuljetaan aika paljon eri taipaleita erinäisin koostumuksin, ainakin tulevaisuudessa, on kaksi eri tilavaa veskaa tarpeen. Lisäksi en suostu enää roudaamaan vaimon käyttämää pinkkiä söpöhöpöä laukkua, jotain rajaa, vaikka vaaleanpunainen hieno väri onkin.
Kävin viime viikolla Varustelekassa etsimässä sopivaa. Sellaista, jota kehtaisin kuljettaa mukanani erinäisissä häppeninkeissä tai paikoissa. Armylaukkuvalikoimassa olisi edukkaita ja kestäviä, mutta tällä kertaa ei onnistanut. Ruman värisiä ja liian pieniä. Unohdin koko asian, mutta tänään taas havahduin, että tyttären kanssa vierailulla käyminen kahdessa paikassa ei yleensä hoidu ilman vaippaoperaatiota. Vaaleanpunaisesta söpöhöpökassista kaivoin uutta kuiviketta kehiin ja tympäisi! :D

Illalla löysin vahingossa täydellisen, kun muistin Cdoncomilta tulleen mainossähköpostin.

Se on juuri täydellisen suuri ja riittävän äijä eikä se näytä vauvalaukulta. 79 euroa on paljon rahaa, mutta vauvatarvikeliikkeissä sillä rahalla ei saa oikein minkäänlaista kapsäkkiä. Veska vaikuttaa tukevalta ja kestävältä. Ensi viikolla pääsen olemaan toisten koti-isien kanssa tyylissimo. Sehän se tärkeintä on.

Ei kommentteja: